vinoSZFÉRA 2024 - a sétáló borkóstoló


 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy 2024-ben is folytatódik az idén életre hívott különleges eseményünk, a vinoSZFÉRA sétáló borkóstoló.

A rendezvény keretében várhatóan közel 50 borászat mutatja be kivételes borait. 2024-ben a paletta külföldi tételekkel is bővül, így az adott országra legjellemzőbb fajtákat is megkóstolhatják az érdeklődők, de külön stand várja majd az olasz, spanyol és a horvát borok kedvelőit is. 

Kiállítóink között a borokon túl  2024-ben is lesznek cider és gourmet gyümölcslevek, szörpök és pürék, valamint kávékülönlegességek is. Az italokat kísérő ínycsiklandó finomságokról az idei óriási sikerre való tekintettel, 2024-ben is Zsurka Péter (Optim Catering Kft.) gondoskodik.

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, és csatlakozz hozzánk a tavasz egyik legínyencebb eseményén! Várunk szeretettel 2024. március 24-én (vasárnap) 15:00-20:00 között a TIK-ben a vinoSZFÉRA sétáló borkóstolójára, hogy együtt ünnepeljük a jó borok és az élvezetes időtöltés örömét!

 

 

 

 

A vinoSZFÉRA 2024 kiállítóinak névsora, mely folyamatosan bővül:

 

2HA Szőlőbirtok és Pincészet
Bock Pince
Bujdosó Pincészet
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet
Éliás Birtok
Holdvölgy Pincészet
Istvándy Birtok
Katona borház
Lelovits Tamás Pincészete
Maczkó Róbert Pincészete
Maison aux Pois
Schieber Pincészet
Szarka Pince
Szeleshát Szőlőbirtok
Tar Pincészet
Tornai Pincészet
Törley Pezsgőpincészet
Tringa Borpince
Ujvári Pincészet
Váli Péter (Válibor)
Vylyan PIncészet

 

A helyszín nagyságától függően, a jegyek korlátozott számban lesznek elérhetőek a későbbiek folyamán. Idén azonban különleges karácsonyi jeggyel is készülünk, mely megvásárolható a WEBSHOPBAN vagy az üzletben a 6720 Szeged, Somogyi utca 11. szám alatt. A karácsonyi jegy különlegessége, hogy 1, illetve 2 fő részére is megvásárolható (erre csak ennél a jegytípusnál lesz lehetőség), elegáns és névre szóló nyomtatott jegy, mely kizárólag személyesen az üzletünkben vagy postai úton vehető át (online formában ezt a jegytípust nem küldjük ki). A december 18-23-a közötti időszakban vásárolt jegyek kizárólag személyesen az üzletben vehetők át. 

 

A karácsonyi jegy ára 1 főre szóló belépő esetén: 13.000,- Ft (2023.12.23-ig)

A karácsonyi jegy ára 2 főre szóló belépő esetén: 26.000,- Ft (2023.12.23-ig)

 

Ajándékozz minőségi időt és különleges gasztro élményt szeretteidnek, partnereidnek, azoknak, akik igazán fontosak a számodra. 

 

A vinoSZFÉRA nem csak a borokról, hanem az örömről, a könnyed kikapcsolódásról és a jó társaságról is szól. Benneteket is várunk szeretettel 2024. március 24-én (vasárnap) 15:00-20:00 között a TIK-ben, hogy egy fesztelen délutáni bormatiné keretében beszélgessünk, kóstoljunk, koccintsunk!

 

  

A beléptetés és változtatás jogát fenntartjuk!

A karácsonyi jegyár kizárólag a kiállítóknál történő kóstolást tartalmazza. A helyszínen víz és étel vásárlására van lehetőség.