Borok, 7. oldal
Legnépszerűbb termékek
Termékek rendezése
Termékek listája
Merlot és Cabernet franc fajták házasítása. Lázadás egy kezdet, amely ellentmond, egyben támad, birtokol. Ezzel a borral elképzelést és tervet változtattunk.
Chardonnay, Olaszrizling és Ottonel muskotály házasításából készült ez az igazi könnyű fehérbor. Zamatos, gazdag ízek, citrusos-zöldalmás illatjegyek, kortyban kerek savak...
Sillerünket cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőből készítettük, melyet élénkség, vidámság, kedvesség jellemez. Készítése során törekedtünk az elsődleges szőlőaromák...
Hagyományos feldolgozással és erjesztéssel készült bor. 16 hónapos nagyhordós érlelést követően palackoztuk. Testesség, szép tanninok, feketebogyós gyümölcsök aromavilága...
A Vylyan borok védjegye a komplex, finomhangolt, légies elegancia, s az élettel teli, frissítő korty. Az illatban tűzkő, míg a kortyban az áfonya és a kávé jegyei...
Tempranillo szőlőből készül, és sokan „spanyol Beaujolais”-ként emlegetik. Intenzív, mély cseresznyeszínét ibolyás árnyalatok teszik még vonzóbbá. Illata rendkívül aromás,...
Kékfrankos és merlot házasítása. A tartályos erjesztést követően az érlelés használt barrique hordókban történt. Könnyű, lágy, fiatalos, kellően gyümölcsös bor, leheletnyi...
Virágok és trópusi gyümölcsök keverednek ízében és illatában egyaránt. Könnyed bor, jól behűtve kiváló aperitif, de az ázsiai konyha remekeivel is nagyon jól párosítható....
Hungarikum szőlőfajta, a kéknyelű porzótársa. Reduktív eljárással készült, élénk savú, a fajtára jellemző zöldes, citrusos jegyekkel. Alacsony alkoholtartalmának köszönhetően...
A Ménesi borvidéken már a filoxéra előtt jelen volt a sauvignon blanc. Hidegen erjesztett, reduktív fehérbor, halvány szalmasárga színvilággal. Illatában almás aromák és trópusi...
Grenache és syrah házasítása. Battonage technológia, 2 hónapig van seprőn tartva, majd további 2 hónapig 500 literes francia hordóban folytatódik az érlelés. Színe...
