Borok, 7. oldal
Legnépszerűbb termékek

A Balaton térségében az egyik legelterjedtebb fajta. A Káli-medencébe a filoxéra járvány előtt terjedt el, 1873-ban. Egészfürtös préselés után, tartályban spontán erjedt ki a...

...friss, gyümölcsös virágos rét illata, friss szőlő zamata, ez az Irsai Olivér. Illatában gyöngyvirág, akác, bodza. Ízében muskotályos, gyümölcsös, citrusos.

Határozott gyümölcsösséggel köszönt a bor illata, kifejező a meggyes-szilvás karaktere, amit finom fűszeresség színez. A bor kóstoláskor könnyed, laza szerkezetű, a tannin és a...

Könnyű, üde, reduktív bor. Vegyszermentes, organikus szőlőművelés, 118 q szőlő/ha termés, kézi szüret. Kizárólag természetes és állati származékoktól mentes (vegán) összetevők...

Száraz vörösbor, illata és a korty egyaránt vörös- és sötétebb bogyós gyümölcsök keverékére emlékeztet csöppnyi csokival és fűszerekkel kiegészítve.

Könnyed, kerek, finom elegancia, melyben a primőr jegyek már letisztultabban, harmonikusabban mutatkoznak. Dominál benne a málna, meggy, a cseresznye, mellettük izgalmat és...

Könnyed és játékos vörös villányból. Gazdag gyümölcsössége nagyon behízelgővé teszi. Főleg málna és szamóca jegyeket lehet felfedezni a lédús kortyban.

Az üde illatok és harmonikus savak egysége jellemzi e modern, elegáns sauvignon blanc-t. Letisztult, lendületes karakterével méltán reprezentálja a Pannonhalmi Borvidék remek...

Ez a Szürkebarát szépen hozza a fajtajegyeket, amelyet a Káli-medence ásványos adottságai tesznek a megszokottnál is gazdagabbá. Őszi hangulatú bor, kezdetben neutrális, majd...

Sillerünket cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőből készítettük, melyet élénkség, vidámság, kedvesség jellemez. Készítése során törekedtünk az elsődleges szőlőaromák...