Buborékok
Gyöngyözo és Habzó bor, Pezsgo, Cava, Prosecco, Cider
- PetNat - Pétillant Naturel
- Lambrusco
- Prosecco
- Gyöngyözőbor - Spumante
- Habzóbor - Frizzante
- Cider
- Cava
- Pezsgő
- Champagne
- Crémant
Legnépszerűbb termékek
Almák: Jonagold, Golden, Granny Smith, Idared, Starking, BraeburnÉvjárat: 2022Alk.: 6,2% vol.Édesség: félszáraz, 13,9g/liter saját almalevébőlHéjon áztatás: 24 óraÉrlelés: 10...
Minden évben új kalandokat keresünk, kísérletezünk és kockáztatunk azért, hogy valami különlegességgel tudjunk meglepni titeket. Egy barátunk birsalma ültetvényéről kaptunk egy...
Minden palack tele van mélységgel és hagyománnyal. A terroir jellegzetes fajtája, a furmint adja a szerkezetet és a frissességet, a muskotály az eleganciát és a gazdag...
Könnyed, friss gyöngyözőbor. Üde, virágos illata fehér-húsú gyümölcsöket idéz. Savait kismértékben erősíti a hozzáadott finom szénsav, mely jó egyensúlyt mutat a borban lévő...
Ragyogó tisztaság, illatban és ízben egyaránt. Végtelenül könnyed és gyümölcsös pezsgő, főleg körte és fehérhúsú őszibarack zamataival, roppanós buborékokkal és verhetelen...
Kedves, könnyed habzóbor, kevés maradékcukorral, sok-sok ízzel, finom buborékokkal.
A fragolino egy régi olasz borfajta. Lancellotta és sangiovese szőlő adja az alapbort, amit tartályban másoderjesztenek, a természetes eperaromát is ekkor adagolják hozzá,...
Könnyen fogyasztható, ásványos jellegű Cava Spanyolországból. Macabeo és chardonnay házasítás, palackban erjesztve. Élesztős és gyümülcsös jegyek, finom buborékok, gazdag...
100% Garnacha Blanca. Halványsárga, zöldes reflexekkel, amelyek fiatalosságát jelzik. Illatában tiszta és friss aromák, különösen a fehér húsú gyümölcsök mint zöld alma,...
Játékos gyümölcsösség és egy cseppnyi összekacsintás. A Hungaria Rosé Extra Dry tisztaságában egymásra talál a könnyed tavasz és a dögös szénsavasság. Friss savai, átható...
Ez a kizárólag glerából készült prosecco Veneto tartomány keleti részéből származik, ahol a Piave folyó gondoskodik a termékeny talajról. Az agyagos, iszapos területnek...
Ez a kizárólag glerából készült prosecco Veneto tartomány keleti részéből származik, ahol a Piave folyó gondoskodik a termékeny talajról. Az agyagos, iszapos területnek...