Buborékok, 3. oldal
- PetNat - Pétillant Naturel
- Lambrusco
- Prosecco
- Gyöngyözőbor - Spumante
- Habzóbor - Frizzante
- Cider
- Cava
- Pezsgő
- Champagne
- Crémant
Legnépszerűbb termékek
"Buborékos gyümölcsbomba!" Változatlanul is szűretlenül került ki egy új tétel Török Csaba pincéjéből. A "RAKÉTA" nyerspezsgő igazi különlegesség: Csak nálunk, csak most, csak...
Halványsárga színben ragyog a vidám hab, ami finom és tartós, kiemelve a lágy, fiatalos illatot. Jellegzetes illata a gyümölcsöstől a virágosig terjed. Lágy bor, amely egyszerre...
Halványsárga színben ragyog a vidám hab, ami finom és tartós, kiemelve a lágy, fiatalos illatot. Jellegzetes illata a gyümölcsöstől a virágosig terjed. Lágy bor, amely egyszerre...
Színe nem csak elegáns rózsaszínben játszik, hanem megidézi a narancshéjat is. Illata komplex, melyben megtalálható az érett cseresznye, a napsütötte eper és a hosszú palackos...
A seprőn tárolt Asolo Prosecco Superiore DOCG a Treviso tartományban, pontosabban az Asolo területén végzett ősi borkészítési hagyományt idézi. Azért neveztük el "Il Brutto"-nak...
Bohém pezsgőkísérlet, azaz pét-nat! Az erjedés vége előtt zárjuk palackba a bort, a keletkező szénsav így bent marad, természetes buborékokat képezve. A végeredmény egy...
Egy bor, amelyet sejtelmes mítosz leng körül: őshonos szőlő, egy síkságból kiemelkedő kialudt vulkán, egy kopár szikla, amely kecsesen simul a vulkáni magma által kialakított...
Az illatban érezhető finom aromák között alma, szőlő és virágok. Szájban az intenzív gyümölcsösséget még inkább kiemelik a körte és a citrus aromák, a háttérben pörkölt mogyoró,...
Mély arany színű, apró és kifinomult buborék szerkezetű, oltalom alatt álló eredet-megjelölésű száraz pezsgő. Méthode traditionnelle - Tradicionális palackos erjesztésű.
A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, a tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne-i eljárással készül a pezsgő. A François fivérek életművének...
Minden palack tele van mélységgel és hagyománnyal. A terroir jellegzetes fajtája, a furmint adja a szerkezetet és a frissességet, a muskotály az eleganciát és a gazdag...