Fehérbor, 4. oldal
Legnépszerűbb termékek

Az Irsai Olivér és a Piros tramini keresztezésével létrehozott magyar szőlőfajta. A mi Cserszegi Fűszeresünk illatában barackos, muskotályos, virágos, jegyekkel bír,...

Friss, üdén gyümölcsös, száraz fehérbor, melynek illatában és ízében az ananászos, körtés jegyek dominálnak, visszafogott hordófűszerekkel kiegészítve.

A Balaton térségében az egyik legelterjedtebb fajta. A Káli-medencébe a filoxéra járvány előtt terjedt el, 1873-ban. Egészfürtös préselés után, tartályban spontán erjedt ki a...

...friss, gyümölcsös virágos rét illata, friss szőlő zamata, ez az Irsai Olivér. Illatában gyöngyvirág, akác, bodza. Ízében muskotályos, gyümölcsös, citrusos.

Virágok és trópusi gyümölcsök keverednek ízében és illatában egyaránt. Könnyed bor, jól behűtve kiváló aperitif, de az ázsiai konyha remekeivel is nagyon jól párosítható....

Az üde illatok és harmonikus savak egysége jellemzi e modern, elegáns sauvignon blanc-t. Letisztult, lendületes karakterével méltán reprezentálja a Pannonhalmi Borvidék remek...

Ez a Szürkebarát szépen hozza a fajtajegyeket, amelyet a Káli-medence ásványos adottságai tesznek a megszokottnál is gazdagabbá. Őszi hangulatú bor, kezdetben neutrális, majd...

Az Irsai Olivér, mint ahogy sok más borvidéken Pannonhalmán is nagy népszerűségnek örvend. A Herold Irsai citrusos frissességével könnyen szeretteti meg magát a fogyasztókkal....

Borvidékünk legelterejdtebb fajtája. Reduktív eljárással készített fehérbor. Színe halványsárga, illatában intenzív citrusosság fedezhető fel. Ízében a határozott, de nem...

Élénk, intenzív, szőlővirágos - muskotályos illat, finom savszerkezet. Az alacsony alkohol, és a szőlőből származó maradék cukortartalmával a borkóstolással csak most ismerkedők...

A bor friss, üde, gyümölcsös, illatban „parfümös”. Tökéletesen képviseli ez a száraz bor a fajta aromatikus jellegét, szőlős, szőlővirágos,...