Kód: 4532 | Márka: Vylyan Pincészet

Vylyan Montenuovo 2021

Nincs értékelés
4 290 Ft
Raktáron (>10 db)

Birtokborunk névadója Montenuovo Nándor herceg. A bor klasszikusan elegáns, nemes karakter, a fajsúlyos és a fűszeres, gyümölcsös házasítások közötti arany középúton jár.

Emlékezetes, ritka karakter. Palackozása után néhány hónappal aranyérmet nyert egy nemzetközi versenyen. Egyensúlya a sav-tannin-alkohol háromszögön nyugszik, egyik sem uralkodik, mindegyik harmonikus. Ízvilágát kóstoláskor a borsos fűszeresség, a frissen összenyomott sötétbogyós erdei gyümölcsök és érintőlegesen a kakaó por jellemzik. Élénk és élő, de hosszú és mély is egyszerre. Érlelhető, szerintünk nagy potenciállal bír.

Kezdettől fogva hiszünk a bor és a művészet összetartozásában. Hét kortárs magyar írót és költőt kértünk fel arra, hogy merítsenek ihletet a Vylyan Pincészet prémium boraiból. Az így született versek és novellák esszenciájából művészi rajzokat varázsolt az alkotói kéz. A végeredményt a Vylyan prémium borok palackjain tárjuk a világ elé, hogy mindenkit, aki meglátja és megkóstolja őket, megajándékozzunk egy gondolattal és ünneplőbe öltöztessük a szívét.

Kategória: Borok
Jellege: Száraz
Borfajta: Cuvée
Borvidék: Villány
Borászat / Gyártó: Vylyan Pincészet
Ország: Magyarország
Űrtartalom: 0,75 Liter

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: