Borok, 12. oldal
Legnépszerűbb termékek

Balaton-felvidéki klasszikus, a vulkanikus Fekete-hegy, hazánk legnagyobb bazalthegyének ízeivel. Több mint 50 éves tőkék szülötte. Nyitás után kis időre van szüksége, hogy...

A Sárga Borház a Disznókő Szőlőbirtok történelmi présháza, amit gróf Lónyay Menyhért épített a XIX. század közepén. A Sárga Borház Tokaji borok a Disznókő válogatásában, a...

A Tokaji borvidék egyik jellegzetes, ízes, zamatos, kellemes illatú hárslevelű szőlőfajtájából készült édes bor. Magas természetes cukortartalmát és ízharmóniáját a késői...

„Cserfes, élénk, vidám... Ő Herold Sarolta”, a Saci névadója. Pannonhalmán, a Széldombon található chardonnay előszüret szőlőjéből készül ez a könnyed, élettel teli, reduktív...

Intenzív, finom illatok, főleg trópusi gyümölcsök. Az ízében érett őszibarack és ananász jelennek meg. Behízelgő, főleg a gyümölcsös aromákra építő, gazdag chenin blanc.

Évről évre a pince első bora az új évjáratból a Zenit & More, mely egyfajta szüreti jelentés részünkről. Illatok és zamatok palackba zárt orgiája, melyeket a pincékben...

Üde, diszkrét illatvilágú fehérbor, zöld gyümölcsaromákkal, telt harmóniával, finoman savas, hosszú utóízzel. A borvidék legfontosabb szőlőjéből készült, kiváló alapbor.

Három kékszőlőfajtánk (pinot noir, merlot, cabernet franc) házasítása, amely három dűlőben termett. Acéltartályos erjesztés és kisfahordós érlelés kombinációja, amelynek révén...

A sötét rubin színű, Kékfrankos alapú vörösbor a fűszeresség mellett gyümölcsös, ribizlire emlékeztető jegyeket hordoz magában, a fahordós érlelés ászkolási illatával karöltve....

A tengerszint felett 650 méterre született az alapanyag. A kézi szüret és 3 hónapos francia és amerikai hordós érlelést követően került palackba. Piros gyümölcsök és csokoládés...