Buborékok, 3. oldal
-
PetNat - Pétillant Naturel
-
Lambrusco
-
Prosecco
-
Gyöngyözőbor - Spumante
-
Habzóbor - Frizzante
-
Cider
-
Cava
-
Pezsgő
-
Champagne
-
Crémant
Legnépszerűbb termékek

Olyan egyedülálló talajú és éghajlatú terroárból származó rosé, amit a Dolomitokból származó vizek táplálnak, ezáltal különlegesen finom és kifinomult, erős kifejező jelleggel,...

Halványsárga színben ragyog a vidám hab, ami finom és tartós, kiemelve a lágy, fiatalos illatot. Jellegzetes illata a gyümölcsöstől a virágosig terjed. Lágy bor, amely egyszerre...

Halványsárga színben ragyog a vidám hab, ami finom és tartós, kiemelve a lágy, fiatalos illatot. Jellegzetes illata a gyümölcsöstől a virágosig terjed. Lágy bor, amely egyszerre...

Egy bor, amelyet sejtelmes mítosz leng körül: őshonos szőlő, egy síkságból kiemelkedő kialudt vulkán, egy kopár szikla, amely kecsesen simul a vulkáni magma által kialakított...

Fajta: 100% Viura. Terület: A szőlő Grávalos község szőlőültetvényeiről származik, Monte Yergától délre, a "Cordillera Ibérica" lábánál, 700-800 méteres...

Citromsárga szín, acélos reflexekkel. Finom buborékok kis, lassan fejlődő füzért alkotnak. Gyümölcsös aromák, ahol az alma dominál, kellemes a szájban, enyhe savakkal és jól...

Körte: Vilmoskörte Alk.: 5,1%vol. Édesség: 6 g/liter Héjon áztatás: 8 óra Hordós érlelés: 6 hónap Palackozás: 2020 szeptember. Készült palack: 1000 Vilmos körtéből készült, 8...

A minőségre mindig kényesen ügyelő François pezsgőgyárban, a tradícióknak megfelelően, ma is a hagyományos champagne-i eljárással készül a pezsgő. A François fivérek életművének...

A pezsgő alapbora a clarus ( magyarádi-fehér), a borvidék jellegzetes fehérbora, melyet régen kifejezetten pezsgő készítésre termesztettek s használtak. 40-50 évvel ezelőtt, a...

Az illatban érezhető finom aromák között alma, szőlő és virágok. Szájban az intenzív gyümölcsösséget még inkább kiemelik a körte és a citrus aromák, a háttérben pörkölt mogyoró,...