Fehérbor, 6. oldal
Legnépszerűbb termékek
Termékek rendezése
Termékek listája
Zamatos ízvilágában a szőlő mellett az érett alma és őszibarack köszön vissza. Fogyasztását 12°C-ra lehűtve ajánljuk.
Akár egy könyvjelző, ez a bor megmutatja, hogy épp hol tartasz most életed kalandregényében. Egy tiszta, allűröktől mentes tükör, amiben látod a pajkos, őszinte önmagad. A...
Az ellentétek nászának harmonikus gyümölcse ez a szürkebarát, amit épp a kezedben tartasz. Ízében felsejlik a fiatal szőlőterület elsőbálozós virtussága és az idős...
Spanyol fehérbor 100% helyi Garnacha blanca szőlőből. 2 hónapnyi fahordós érlelésnek köszönhetően nem a könnyed, nagyon gyümölcsös kategóriába esik a bor, van kereksége és...
Citrusok, lime. A könnyed viaszosság mellett csalán, némi trópusi jelleg is felbukkan. Közepesen hosszú, izgalmas, egyenletes lecsengésű, sokrétegű bor.
Szeptember közepén szedett rizlingünk fürtjeit egészben préseltük, alacsony hőmérsékleten, reduktív technológiával erjesztettük. Illatában, hársfa- és akácvirág, ízében...
A fajtára jellemzően zamatos, gyümölcsös illatjegyek keverednek fűszeres aromákkal. Harmonikus íz, ropogós savak jellemzik ezt az igazán badacsonyi bort.
Azok számára, akik nem akarnak vagy nem tudnak alkoholt inni, de nem akarják elengedni a borozás élményét: A spanyol Torres pincészet üdítő muskotálya 0,0% alkohollal...
Amikor a virágos krémméz egy leheletnyi gyömbérrel odaadóan elmerül a sárga nektarin irányító savasságában, amikor az apró sókristályok feloldódnak e békés equilibriumban, és a...
Egyik legkülönlegesebb borunk a tanúhegyek földjéről. 4 vulkanikus tanúhegy, mindegyik egyéniség, mégis mind egy bölcsőből származik. A Badacsony, a Gulács, a Csobánc, és a...
Öreg tőkék rizlingje, fele újhordóban, fele tartályban erjedt, spontán. Lassan nyíló illat sok tartalommal, virággal, teával. Gördülékeny és velős korty, feszes savakkal, a...
Igazi, kirobbanóan illatos, tipikus Sauvignon, vidám és játékos gyümölcsösség. Ízében jóleső frissesség, gazdag bodzás és citrusos gyümölcsösség. Az élénk savaknak köszönhetően...
