Vörösbor, 11. oldal
Legnépszerűbb termékek

100% garnacha, Carinena-ból, 600-800 méter tengerszint feletti magasságból, idős, több mint 40 éves tőkékről. Természetes élesztő és battonage technológia a recept. A bor 8...

A 100 éves bölcs tőkék sokat tudnak mesélni, és elképesztő csodákra képesek. A Kadarka játékosan fűszeres illata, friss savai, könnyed és elegáns íze mindenkit...

Villány borvidéki összefogással hívta életre a márkát, amely csak 100% színtiszta, prémium minőségű Cabernet Franc lehet. Kimagasló minőségű tétel. Extrém terméskorlátozás az...

Alapja a sangiovese grosso, Toscanában (azon belül is Montalcinóban) a Brunello nevű klónja. Legendás olasz pincészetekkel fonódik össze a sorsa. Rendkívül későn érő fajta, a...

70% tempranillo, 15% mazuelo és 15% garnacha. Agyagos, meszes talajról, 450-800 méter tengerszint feletti magasságról, átlag 75 éves tőkékről származik az alapanyag, melyet...

Érett és koncentrált alapanyag a Görögszó dűlőből, magasabb alkohol- és extrakttartalom, testes és behízelgő.

Kitöltés közben már látszik a sötétbordó, szinte fekete színekből, hogy itt bizony komoly bor kerül éppen a poharunkba. Illatában érett gyümölcsök, kakaó és némi vanília. Nagy...

A pince zászlós bora, mely egy bordeaux-i típusú házasítás: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%). 24 hónapig új, kisméretű tölgyfahordóban, majd a...

A borászatunk TOP kategóriás bora. A Villányi Borvidék „zászlósbora". Villányi védett eredetű SUPER PREMIUM száraz vörösbor. Összes palackszám: 4 300 100 %...

Vegyszermentesen művelt szőlő, organikus gazdálkodás, terméskorlátozás (70 q / 1 ha), gondosan végzett kézi szüret, kézi bogyóválogatás és kíméletes szőlőfeldolgozás jellemzi a...