Vörösbor, 8. oldal
Legnépszerűbb termékek
Termékek rendezése
Termékek listája
Rengeteg fűszer és érett, fektebogyós gyümölcsök jellemzik, a telt és kifejezetten jó zamatú bort.
Mély szín, intenzív fajtajelleges illat, gyümölcse a szilva, fűszere a pirospaprika. Testes, nagy bor, ünnepi alkalmakhoz ajánljuk!
70% tempranillo, 20% mazuelo és 10% garnacha. Agyagos, meszes talajról, 450-800 méter tengerszint feletti magasságról, átlag 65 éves tőkékről származik az alapanyag, melyet...
Rubinvörös szín, lila árnyalatokkal. A szőlő precíz begyűjtése, szártalanítás-zúzás, legalább 6-8 napos macerálás acéltartályokban, ellenőrzött hőmérsékleten. Felszolgálási...
100% garnacha, több mint 80 éves ültetvényről. 12 hónapig érett francia hordókban. Gazdag ízvilágú Bor, főleg feketeszeder, kávé és fűszerek alkotják az ízképet. Nagy...
Grenache és syrah házasítása. Battonage technológia, 2 hónapig van seprőn tartva, majd további 2 hónapig 500 literes francia hordóban folytatódik az érlelés. Színe...
100% garnacha. Ez a szőlőfajta kifejezetten jól koncentrálódik és az érési periódusban gyorsan felszökik a bogyók cukortartalma, ami elengedhetetlen a vermouth készítés során. A...
"Nagyon intenzív és élénk lila szín. Az illatokban a fekete gyümölcsök dominálnak, a menta, a kávé és a csokoládé elegáns jegyeivel, amelyek harmonikusan keverednek a...
Határozottan fekete szín. Érett áfonya és feketeribizli, valamint hordófűszerek az illatban. A korty masszív, kerek és sokízű, de feketeribizlis vonal meghatározó marad. A...
Vegyszermentesen művelt szőlő, organikus gazdálkodás, terméskorlátozás (70 q / 1 ha), gondosan végzett kézi szüret, kézi bogyóválogatás és kíméletes szőlőfeldolgozás jellemzi a...
Illatában már sejteti, hogy sűrű, tartalmas bor került a poharunkba. Érett fekete és piros bogyósgyümölcsökre emlékeztető aromák adják a fő motívumot, melyet a hordó...
Izgalmas utazásra invitáljuk csúcsborunk felbontásával. Minden korty új rejtélyt tartogat az Ön számára. Kóstolván e bort fekete bogyós gyümölcsök, édes fűszerek és a barrique...
