Borok, 10. oldal
Legnépszerűbb termékek

Kékfrankos borunk mély rubin színű, meggyre emlékeztető illattal, markáns ízekkel rendelkezik. Fogyasztását 16 °C-on marha- és vadhúsból készült ételekhez ajánljuk.

A Küküllők vidékéről származó, hagyományos, belső-erdélyi szőlőfajta. Reduktív módon, 12-14 C°-on történő erjesztés miatt a borban megmaradtak az elsődleges primőr aromák....

Legújabb évjáratú rozénk egy meleg évjárat bora, amely behízelgő, népszerű jegyeit a merlot-cabernet fajtáktól örökli, míg nélkülözhetetlen frissességéért a pinor noir felel....

"Egy ördög érdekesebb, mint egy angyal. A bűn mindig érdekesebb a jónál. A rendetlenség a rendnél, a zegzugos tér a sima modernségnél, a homály az áttekinthető világosságnál, a...

Sötét meggyszínű, gazdag merlot finom fűszerekkel, frissen főtt lekvárral. Édes jegyek, cassis és fekete gyümölcsök a legdélebbi szekszárdi domb, a Szeleshát tetejéről.

Kékfrankos és merlot házasítása. A tartályos erjesztést követően az érlelés használt barrique hordókban történt. Könnyű, lágy, fiatalos, kellően gyümölcsös bor, leheletnyi...

Alap borcsaládunk talán legkomolyabb tétele, gazdag beltartalommal, jellegzetes és határozott karakterrel. Összetett illat és ízvilágában az erdei gyümölcsök, legfőképp az...

Magas extrakt-tartalmú testes, karakteres bor. Szalmasárga színében a beérett szőlő és a kisfahordós érlelés tónusai mutatkoznak. Barrique jellege diszkrét, nem tolakodó, ízében...

A Ménesi borvidéken már a filoxéra előtt jelen volt a sauvignon blanc. Hidegen erjesztett, reduktív fehérbor, halvány szalmasárga színvilággal. Illatában almás aromák és trópusi...

Üde, diszkrét illatvilágú fehérbor, zöld gyümölcsaromákkal, telt harmóniával, finoman savas hosszú utóízzel. A borvidék legfontosabb szőlő-jéből készült kiváló alapbor.

Villány elképzelhetetlen lenne nélküle. Egyszerű és tiszta, fiatalos, könnyed vörösbor. Mindennapi baráti beszélgetések kitűnő társa.