Borok, 5. oldal
Legnépszerűbb termékek

Kellemesen gyümölcsös, selymes ízek dominálnak minden kortyában.

Üde, friss irsai. Ahogy a fajtától megszokhattuk, bájos, behízelgő illat- és zamatanyag. Finom savak, igazi kedvenc!

Egy könnyed, gyümölcsös olasz. Alma és körte meghatározó gyümölcsösségét egészíti ki a fajtára jellemző mandulás kesernye. Élénk savainak köszönhetően fröccsnek is kiváló.

Intenzív illatában a málna emelkedik ki a legjobban, a kortyban rendkívül élénekek még a savak és egy epres-málnás ízvilág fedezhető fel. Nem tudunk belekötni, korrekt rozé,...

A Ruppert borsor egy Nyúl nélkül? Elképzelhetetlen. Évek óta kedves Kárpát-medencei fajtánk, az olaszrizling az alapja, ehhez házasítjuk az évjáratnak megfelelően a többi...

Zöldes fehér színű. Lenyűgöző illata elegáns, citrusos és virágos jegyekkel, és egy csipet fűszeres és borsos karakterrel. Ízében a kiemelkedő frissesség és komplexitás teszi...

Szalmasárga színű. Illatában a fehér őszibarack, citrusosok, valamint a körte és finom fűszeres jegyek dominálnak. Íze rendkívül kifinomult és elegáns, gyógyfüves aromákkal.

Zöldes sárga színű. Kellemes illatát trópusi gyümölcsök, lime, citrom, őszibarack és virágos jegyek uralják. Ízében üde, kiegyensúlyozott, kiváló savszerkezettel és hosszú...

Borunk az aranysárga, testes, alacsony savtartalmú, kissé olajos szerkezetű bort adó piros traminiből készült, teljes éréskor szüretelt alapanyagból. Héjon áztattuk, hogy így is...

Az új évjárataink első fehérbora. Üde, illatos és lendületes. Ropogós savak, halványsárga szín, tipikus zöldalmás, citrusos aromák jellemzik.

A Szekszárdi borvidék meghatározó szőlőfajtájából készített, telt, gyümölcsös vörösbor, főként az érett cseresznye és meggy gazdag jegyeivel.

Villány mediterrán dűlőiből származó kékszőlő fajták szűz mustjából irányított erjesztéssel készülő rosé bor. Színére közepes színintenzitás, lazacos, rózsaszín árnyalat...