Borok, 6. oldal
Legnépszerűbb termékek

Kékfrankos, blauburger, pinot noir a nagyobb része, de a borászatnál fellelhető összes fajta megtalálható benne. Meggyes, feketecseresznyés, könnyű, zamatos, nyári vörösbor a...

Könnyű, üde, reduktív bor.A Villányi Borvidék - ezen belül a siklósi tájegység - dombos déli lejtőinek jellegzetes fajtája az olaszrizling szőlő. Az időzített kézi...

Cserszegi fűszeresünk reduktív technológiával készült, így egy fiatalos, friss, lendületes fehér bort kaptunk. Illatában a tavaszi virág, citrus, zöldalma, fehér húsú barack és...

Az Irsai Olivér és a Piros tramini keresztezésével létrehozott magyar szőlőfajta. A mi Cserszegi Fűszeresünk illatában barackos, muskotályos, virágos, jegyekkel bír,...

Friss, üdén gyümölcsös, száraz fehérbor, melynek illatában és ízében az ananászos, körtés jegyek dominálnak, visszafogott hordófűszerekkel kiegészítve.

Lágyság és elegancia párosul a határozott férfias karakterekkel. Ragyogó, rubinvörös színű, közepes testtel rendelkező vörösbor. Ízében és illatában érett málna, fűszeres...

100% kékfrankos. Lendületes, gazdag aromakészlettel bíró, főleg piros bogyós gyümölcsöket felvonultató szekszárdi.

A Néró egy fűszeres és lédús magyar szőlőfajta, sötétkékes színnel. Csemegeszőlőként és borszőlőként is megállja a helyét, kettős hasznosítású fajta. A Néró Rosé leginkább a...

Színe, illata és íze is friss szamócát idéz, tiszta gyümölcs, friss, üdítő, jóivású. Korai szüret, rövid héjon áztatás és a kirobbanó gyümölcsök érdekében hűtött tartályos...