Év végére készülve

Vannak helyzetek, amikor szeretnénk kifejezni hálánkat a másik felé. Ilyen alkalmak közé tartoznak az év végi köszöntések is, amikor tudatjuk a kollégákkal, partnerekkel, hogy a munkájuk értékes a számunkra és nélkülük nem tartanánk ott, ahol. Ezt kifejezhetjük valami sablonos ajándékkal is, de gondoljunk csak bele, milyen szívet melengető annak a tudata, hogy valaki vette a fáradtságot és személyre szóló meglepetéssel kedveskedett nekünk! 

Ha számotokra is fontos, hogy kollégáitok, partnereitek valami hasonlót érezzenek és az ajándékozás ne fulladjon a sablonosság kudarcába, ajánljuk figyelmetekbe egyedi borcímkés palackjainkat.

 

 

A kreatív meglepetések azonban több időt igényelnek, pláne, ha több kollégát, partnert kívánunk megajándékozni, hiszen hosszabb folyamaton megy át az ajándék az ötlettől a kivitelezésig, mintha csak bemennénk egy boltba és lekapnánk valamit a polcról. Ki kell találni, hogy hány főt szeretnénk megajándékozni, kinek mit szeretnénk a címkére íratni, ehhez el kell készíteni a látványtervet, a kiválasztott borból címke nélküli palackokat kell rendelni a pincészettől, címkét véglegesíteni, nyomtatni, ragasztani, kiszállítani, stb. 

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kaptak ezek az egyedi ajándékok, amit már mi is tapasztalunk, hogy túltelítettség miatt decemberben már nagyon nehéz újabb igényeket felvennünk. Hogy mindannyian ilyen különlegességgel tudjátok meglepni azokat, akik fontosak a számotokra már most kérünk Benneteket, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a megrendeléseket, hogy mi is időben elkészülhessünk és az eredmény tényleg sok örömet és a megbecsültség érzését kelthesse azokban, akiknek szánjátok majd ezeket a tételeket.

 

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel, aki idén (is) kreatív ajándékban gondolkodik, mert adni jó!

  

TELJES BORVÁLASZTÉKUNK A WEBSHOPUNKBAN IS MEGTEKINTHETŐK.