Borok, 16. oldal
Legnépszerűbb termékek

Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy...

A fajtára jellemzően zamatos, gyümölcsös illatjegyek keverednek fűszeres aromákkal. Harmonikus íz, ropogós savak jellemzik ezt az igazán badacsonyi bort.

Zamatos ízvilágában a szőlő mellett az érett alma és őszibarack köszön vissza. Fogyasztását 12°C-ra lehűtve ajánljuk.

Ha valaki az elegáns fehérborokra gondol, biztosan elsők között merül fel benne a chardonnay neve. Ezt általánosságban kialakult képet szerettük volna tovább vinni, sőt, egy...

Régóta termesztik a borvidékünkön, ez a szőlőfajta tette híressé Ménest. Színe az átlagos kadarkáknál mélyebb tónusú, rubinvörös. Illatában- és ízében is gazdag, fűszeres,...

A Badacsony hegy első osztályú dűlőjében lévő 15-25 éves tőkék adták az alapanyagot, amelyet tartályban erjesztettünk és palackozás előtt 3 hónappal nagy ászokhordóban fejeztük...

Észak és Dél találkozása egy izgalmas, üde, élénk borban, amit először 2023-ban készített az Éliás Birtok. A Badacsony hegy déli oldalán...

Mély, érett, puha, mégis elegáns illat és korty jellemzi. Összetettségét hosszan kibomló sokrétű ízek mutatják, úgy mint a kék szilváé -friss és aszalt formában egyaránt-, a...

Kellemesen intenzív, parfümös illatában az érett, gyümölcsös és enyhén mézes jegyek mellett fellelhető a hársfavirág is. Ízében a déli gyümölcsök dominálnak, a grapefruitos...

A legjobb fekvésű dúlőink adták e Cabernet franc válogatást. A 18 hónapnyi tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően jellegzetesen telt fúszeres ízvilággal kényezteti kóstolóját.

Egyik legkülönlegesebb borunk a tanúhegyek földjéről. 4 vulkanikus tanúhegy, mindegyik egyéniség, mégis mind egy bölcsőből származik. A Badacsony, a Gulács, a Csobánc, és a...