Ajándékozz egyedit!

Beköszöntött az október, közeleg az év vége. Tompulnak a színek, csendesedik a természet, ilyenkor az ember is lassul, összegez, átgondolja a terveit az év hátralevő részére...

...és eszébe jut, hogy van, akinek szeretné megköszönni az év végéhez közeledve a segítségét, a munkáját, a támogatását vagy "csak" azt, hogy jelen volt, amikor kellett.

 

 

Hogy a köszönet kinyilvánítása ne fulladjon a sablonosság kudarcába, ajánljuk figyelmetekbe az egyedi borcímkés palackjainkat.

Gondoljunk csak bele, milyen szívet melengető annak a tudata, hogy valaki vette a fáradtságot és személyre szóló meglepetéssel kedveskedett nekünk! Kiváló ajándék lehet karácsonyra vagy akár egész évben alkalmi eseményekre kollégák illetve céges kiemelt partnerek részére egy palack minőségi bor, céges arculati címkével, egyedi tartalommal ellátva, melynek szövege természetesen tetszőlegesen megadható, akár céges logó, fénykép is elhelyezhető a címkén. A címke anyagát a grafika stílusához alakítva választjuk ki, matt fehér öntapadóra, vagy akár elegáns pasztel, krém színű bordázott, kreatív öntapadóra is tudjuk nyomtatni.

És hogy miért olyan fontos elkezdeni gondolkodni és leadni a rendeléseket? Nézzük, hogy mi minden szükséges az ötlettől a megvalósításig. Először is ki kell találni, hogy hány főre tervezünk, mindenkinek ugyanolyan egyedi címkés bort szeretnénk-e ajándékozni, illetve milyen borban is gondolkodunk. Ha ezeket eldöntöttük, kérnünk kell egy ajánlatot és amennyiben elfogadjuk indulhat a gyártás. Szükséges a pincészettől a címke nélküli palackokat megrendelni, azokat az üzletbe szállíttatni. A címkét grafikus kollégánknak meg kell tervezni, egyeztetni, esetlegesen módosítani, aztán nyomtatni, majd a sok-sok palackra felragasztani és végül kiszállítani. Ez önmagában is egy hosszú folyamat és hál' Istennek sokan szeretnek örömet szerezni az egyedi ajándékokkal, így az egyedi címkés borok is a megrendelés sorrendjében kerülnek elkészítésre.

Épp ezért, aki ilyen kreatív meglepetésben gondolkodik, annak számolnia kell az idővel is, amennyiben még idén szeretné átadni az ajándékot.

Nettó 100 ezer Forintos megrendelés esetén a címke megtervezését, nyomtatását, kiszállítását INGYENESEN vállaljuk.

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel, aki idén (is) kreatív ajándékban gondolkodik, mert adni jó!

 

 

TELJES BORVÁLASZTÉKUNK A WEBSHOPUNKBAN IS MEGTEKINTHETŐK.