Hello Szegedi Borfesztivál!

Telítődve a vinoSZFÉRA élményeivel, máris invitálunk Benneteket a következő íz- és élménygazdag eseményre, a 28. Szegedi Borfesztiválra! Csúcsborok, finomságok és sok-sok jófej társaság, akiket még az időjárás elhúzódó szeszélyessége sem tart vissza!

  

 

Hogy jobban megismerkedhesseteket a borászatokkal, akikkel készülünk, adunk egy kis ízelítőt a borkészítésről, sztroikról és szenvedélyről, hiszen immáron 2. éve kalauzolunk el Benneteket a kulisszák mögé, hogy minél közelebb kerülhessetek ehhez a csodálatos világhoz. Idén az alábbi faházaknál találkozhattok velünk:

 

/79/ BÍRÓ ÉS FIA Pincészet - Eger

Bíró Attilával, a pincészet borász-tulajdonosával idén májusban beszélgettünk a pincészet filozófiájáról, Puskás Öcsiről és hogy mire képes a Portugieser, ha "fenyegetve érzi magát". A teljes cikk elérhető ITT.

 

/81/ MAISON AUX POIS - Mád

Kulcsár Gábor, a pincészet borász-tulajdonosa a furmint szerelemről  és a tökéletes arányokról mesélt nekünk. A teljes cikk elérhető ITT.

 

/194/ HOLDVÖLGY Pincészet - Tokaj

Jójárt Gergővel, a pincészet birtokigazgatójával beszélgettünk a kiteljesedéshez szükséges csapatszellemről és a 7 értékről, ami mentén haladnak. A teljes cikk elérhető ITT.

 

A Variációk egy témára sorozatunkban a Furminttal kapcsolatos gondolatokról, sztorikról és fantázianevekről olvashattok a Maison Aux Pois és a Holdvölgy Pincészet prezentálásában, ehhez kattintsatok IDE

 

/80/ ESZTERBAUER Pincészet - Szekszárd

Eszterbauer Jánost, a borászat vezetőjét kérdeztük a kedvenc borairól és a borászattal összefüggő tanulságokról. A teljes cikk elérhető ITT.

 

 

Várunk Benneteket sok szeretettel!